Svetsade smycken

Att med hjälp av svetsning skapa smycken är ingenting som är lätt att göra men det går om man är väldigt duktig. Jag har sett smycken som gjort av en svetsansvarig och samtidigt som de är väldigt rustika så är de oerhört fina. Det märks att det är ett riktigt hantverk bakom och det är lite charmigt med något sådant, där det verkligen märks att det är mycket kärlek och arbete som ligger bakom.

Svetsansvarig blir man inte bara sådär utan det krävs att man har jobbat inom branschen ett tag och att man gärna även har praktiserat innan det. Sen kan man få jobb som huvudansvarig för svetsprojekt på Wingafield Svets & Stålkontroll och bara genom den tjänsten så har man stort ansvar och ett bevis på sin kompetens.

Utöver det så är det även fullt möjligt att få hjälp med svets av så sagt smycken och inte bara på fordon och genom annat hantverk för stora arbeten. Vet inte om det gäller för alla verksamheter och svetsansvariga men vet i alla fall att det stämmer för de på Wingafield Svets & Stålkontroll och att de har ett brett utbud av tjänster där det inte är några direkta fasta linjer för vad de hjälper sina kunder med. Det är istället kunderna som vänder sig till dem och säger vad de behöver hjälp med och så får de höra om det går att göra eller inte av den svetsansvariga.

Oavsett så otroligt fint med smycken som har blivit svetsade och är sådär rustika och som har mycket kärlek och jobb bakom sig. Om du har chansen så se till att kolla in dem, de är verkligen fina och värda att se.