Årets två storstädningar – jul och vår

Hade en städfirma som var över här hemma för att hjälpa mig med storstädningen i december månad, så får julen, och jag tror faktiskt att jag ska ta och anlita dem nu igen till våren. Jag brukar köra på det här traditionella med två storstädningar om året, en inför julen och en inför sommaren, så på senvåren. Det tar dock väldigt mycket tid och nu i vintras så var jag alldeles för lat för att göra det, tänkte först att jag skulle strunta i det helt men hittade sedan av en slump en länk till Ecomer Cleaning & Consultings hemsida. Det var en städfirma och där var det reklam för deras storstädning och att den var perfekt för julen och jag föll för den direkt. Är vanligtvis inte någon sådan person som faller för reklam men nu när det var för storstädning via en städfirma som Ecomer Cleaning & Consulting som verkade så pass bra och till ett så pass bra pris så kunde jag inte avböja det.

Tror faktiskt aldrig att mitt hem har varit så rent som det var nu i vintras och jag vill verkligen att det ska bli så rent igen. Och jag såg ju hur de gjorde och kan nog göra det själv egentligen också, men vet inte riktigt om jag orkar. Tror inte ens att jag orkar mig på att försöka göra det själv utan nöjer mig nog faktiskt med att vända mig till Ecomer Cleaning & Consulting som städfirma och hoppas på att jag får lite hjälp från dem med vårstädningen.