Värmesystemet har gått sönder…igen

Att ha fungerande vvs-system hemma är otroligt viktigt. Jag tycker det är så jobbigt när vårt värmesystem slutar att fungera, speciellt nu under vintern, när det blir iskallt inomhus. Så många gånger som jag har sökt efter vvs i Höllviken för att hitta firman som brukar hjälpa oss att få igång värmen igen. De från RuNi VVS AB har egentligen varit här flera gånger, men jag har inte numret uppskrivet och jag glömmer bort vad de heter så jag brukar alltid söka efter vvs i Höllviken för att jag vet att de kommer upp bland de översta då. Och jag känner igen namnet direkt när jag ser det, det är bara det att jag inte kommer ihåg det annars.

Det är så jobbigt när värmen inte fungerar och man vaknar på morgonen och ska kliva upp ur sängen bara för att inse hur kallt det är. Det är jobbigt nog att vakna och stiga upp tidigt på morgonen när det är vanlig temperatur hemma men när det är så kallt att man får gåshud direkt när man kommer fram från under täcket då är det inte roligt.

Jag tycker att just RuNi VVS AB i Höllviken är bland de bästa när det kommer till vvs. Det märks att de verkligen kan sitt hantverk och att de är bra på det de gör. Jag tror aldrig att jag kommer att välja bort RuNi VVS AB som firma utan kommer att fortsätta vara dem lojal. De har varit här och hjälpt oss så många gånger nu också att jag inte längre behöver förklara vad som är fel utan de vet och kan fixa det snabbt och lätt och utan krångel.