Skyltdekor till min butik

Halloj alla trogna följare, jag uppskattar att ni läser mina inlägg och visar ett stort intresse. Idag hade jag tänkt skriva ett inlägg om företaget JH-Reklam som har hjälpt mig och mitt företag med skyltdekor i Lund för ett tag sedan.

Som ni kanske redan vet jobbar jag med smycken och hantverk, jag driver en butik där jag säljer mina egenproducerade hantverk. För ett tag sedan ville jag skapa en skylt som skulle stå utanför butiken samt sätta upp fönsterdekor för att tydligare kunna visa kunder min butik. När det här projektet skulle genomföras tog jag hjälp av företaget JH-Reklam då jag sedan tidigare visste att de jobbade med skyltdekor i Lund med omnejd. Jag hade hört mycket bra om dem och deras arbeten som de tidigare utfört, därför ville jag ha deras hjälp med både min skylt och fönsterdekor. Jag fick framföra mina önskemål så att resultatet skulle passa mig och min butik, nu i efterhand hade jag inte kunnat önska mig ett bättre resultat. Allt blev precis som jag ville, det passade verkligen min butik och mitt hantverk. Det här företaget utför inte bara ett bra jobb utan de är dessutom riktigt trevliga mot sina kunder, de hade en god kundservice och lyssnade helt och hållet på mig som kund och jobbade utifrån mina önskemål och behov. Jag har nu en fin skylt utanför min butik som för kunder in i butiken för att kolla in mina hantverk, dessutom har jag ett fint och välkomnande skyltfönster. Jag vill verkligen tipsa om det här företaget om någon där ute skulle behöva kvalitativ hjälp inom skyltdekor i Lund, vad ärendet än är.