Hantverksmässor och restaurangbesök

Var på en hantverksmässa i Linköping och skulle åka hemåt när jag blev helt fruktansvärt hungrig och bara kände att jag var tvungen att äta något för att jag inte skulle börja må illa. Jag har annars ganska lätt för att göra det, börja må illa om jag blir för hungrig. Men nu så kom jag över Kockar Hemma i Linköping, såg en skylt mot restaurangen där det stod catering. Men jag åkte dit och kollade med dem om det gick att beställa mat och det var inga problem. De var väldigt trevliga och maten var verkligen god den också.

Tyckte faktiskt att maten var så pass god att jag kan tänka mig att beställa catering från dem nästa gång som jag ska ha fest hemma. Brukar laga maten själv men tror att det kommer att vara lite extra uppskattat om jag skulle se till att få tag på mer mat och lite mer variation via catering från Kockar Hemma. Eller så får jag helt enkelt gå in på restaurangen nästa gång jag är i Linköping, om det är när det är hantverksmässa eller någon annan gång det får vi se.

Tycker att det är kul med hantverksmässor, att se saker som andra har gjort. Om det är snickeri eller sticken eller mössor som är virkade, väldigt fint och kul. Och köper man något så vet man att det är handgjort och unikt, vilket alltid är lite speciellt. Det finns flera olika såna mässor och marknader och jag brukar försöka gå på ganska många av dem. Brukar specifikt i alla fall gå till den i Linköping, det är en tradition och något jag gör varje år. Och nu kanske det blir en tradition med ett besök på Kockar Hemmas catering också.